Nio EL7 2023 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Nio EL7 2023 lataaminen
Kuvituskuva

Uppoudu Nio EL7 2023 -mallin ainutlaatuiseen maailmaan – sähköauto, joka määrittää uudelleen nykyaikaisen liikkumisen mukavuuden, suorituskyvyn ja älykkyyden. Tämä futuristinen SUV vie sähköautomatkasi seuraavalle tasolle Type2 latauspistokkeen ja valinnaisen 75kWh tai 100kWh akkukapasiteetin ansiosta, varmistaen, että jokainen matka täynnä energisyyttä ja kestävyyttä.

Nio EL7:ää voidaan kuvata paitsi teknologisen innovaation myös käytännöllisyyden ja ympäristötietoisuuden mestariteoksena. Sen kehittynyt sähkömoottori vie sinut sujuvasti kohteeseesi lähes äänettömästi, samalla kun intuitiiviset älyominaisuudet tarjoavat viimeisintä teknologiaa navigoinnista viihteeseen. Auton aerodynaaminen muotoilu, yhdessä kahden eri kokoisen akkupaketin kanssa, tarjoaa vaikuttavan toimintasäteen, jonka ansiosta voit nauttia pidemmistä reissuista huolehtimatta latauspisteiden saatavuudesta.

Unohda latauksen kanssa pelaaminen ja tee sähköautomatkailusta murheetonta – Nordic Plugilta saat kaikkia tarvittavat tarvikkeet Nio EL7-automallisi lataukseen.

Auton akkukoko [kWh]

75 / 100

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

130

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet