Mitsubishi Outlander PHEV 2019 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Mitsubishi Outlander PHEV 2019 lataaminen
Kuvituskuva

Mitsubishi Outlander Hybrid on hybridi-SUV, joka yhdistää perinteisen polttomoottorin ja sähkömoottorin voimantuoton. Tämä ympäristöystävällinen auto on suunniteltu erityisesti ympäristötietoisille kuljettajille, jotka haluavat vähentää hiilidioksidipäästöjä ja polttoaineenkulutusta ilman, että heidän tarvitsee luopua ajonautinnosta ja tilavuudesta.

Poltto- ja sähkömoottorin yhdistelmä mahdollistaa sulavan ja nopean kiihdytyksen, mutta myös vähäiset päästöt ja polttoaineenkulutuksen. Lisäksi auton hybridijärjestelmä mahdollistaa sen, että auto voi ajaa pelkällä sähköllä lyhyitä matkoja.

Outlander Hybridin sisätilat ovat tilavat ja mukavat, mikä tekee matkustamisesta miellyttävää. Autossa on runsaasti tilaa sekä kuljettajalle että matkustajille, ja sen takaistuimet voidaan taittaa helposti tarjoten lisää tavaratilaa. Auton varusteisiin kuuluu muun muassa navigointijärjestelmä, automaattinen ilmastointi, vakionopeudensäädin ja monia muita käteviä toimintoja. Katso Mitsubishi Outlander lataustuotteet alta.

Auton akkukoko [kWh]

13,8

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type1

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

22

Pikalaturi-tyyppi

CHAdeMO

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet