Mitsubishi i-MiEV 2013 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Mitsubishi i-MiEV on täyssähköinen hyötyajoneuvo, joka on suunniteltu tehokkuutta ja ympäristöystävällisyyttä silmällä pitäen. Vuoden 2013 malli heijastaa innovatiivista suunnittelua pienikokoisessa paketissa, tarjoten loistavan valinnan kaupunkiin ja lyhyemmille matkoille. Tämän kompaktin sähköauton muotoilu on dynaaminen ja sen pieni kääntösäde tekee siitä ihanteellisen ahtaiden kaupunkiympäristöjen kulkuvälineen.

Mitsubishi i-MiEV 2013 mallissa on 16 kWh akkukapasiteetti, mikä mahdollistaa kunnioitettavan toimintasäteen yhdellä latauksella. Autossa on Type 1 latauspistoke, mikä tekee siitä yhteensopivan useimpien vanhempien latausasemien ja kotilatausjärjestelmien kanssa. Sen sähkömoottori tarjoaa välittömän väännön, mikä tekee kiihdytyksestä sujuvan, samalla kun auto on hiljainen ja päästötön.

Huolimatta siitä, että hybridi autoissa on tyypillisesti pienempi akkukapasiteetti kuin täyssähköautoissa, i-MiEV tarjoaa kuitenkin riittävästi energiaa useimmille päivittäisille ajomatkoille ja on yksi ensimmäisistä markkinoille tuoduista sähköautoista, todistaen sähköisen liikkumisen käytännöllisyyden. Voit luottaa siihen, että Nordic Plugista löydät kaikki Mitsubishi i-MiEV -autosi lataukseen tarvitsemasi tarvikkeet helposti ja vaivattomasti.

Auton akkukoko [kWh]

16

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type1

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

40

Pikalaturi-tyyppi

CHAdeMO

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet