Mitsubishi ASX PHEV 2023 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Mitsubishi ASX PHEV 2023 lataaminen
Kuvituskuva

Tutustu uuden aikakauden liikenteeseen Mitsubishi ASX PHEV 2023:lla, joka tarjoaa ympäristöystävällistä ajonautintoa ja päivitettyä muotoilua. Tämä edistyksellinen pistokehybridi yhdistää parhaat puolet tehokkaasta bensiinimoottorista ja huipputeknologisesta sähköjärjestelmästä, tarjoten hienostuneen ajokokemuksen ja vähentäen samalla ympäristövaikutuksia. Autossa on moderni Type2-latauspistoke, jonka avulla voit hyödyntää laajaa Euroopan latausasemaverkostoa.

ASX PHEV 2023:n 10,5kWh:n akkukapasiteetti mahdollistaa sen, että voit ajaa merkittäviä etäisyyksiä pelkällä sähköllä, mikä vähentää polttoainekuluja ja päästöjä kaupunkiajossa. Lisäksi, kun akku tyhjenee, bensiinimoottori ottaa ohjat pitäen sinut matkassa pidempään ilman lataustaukoja. Auto tarjoaa älykkään nelivedon erinomaisen vakauden ja ohjattavuuden vaihtelevissa ajo-olosuhteissa, sekä miellyttävän sisätilan viimeisimmillä mukavuus- ja turvavarusteilla.

Muistathan, että Nordic Plugista löydät kaikki tarvitsemasi tarvikkeet uuden Mitsubishi ASX PHEV 2023 lataamiseen, olipa tarpeesi sitten kotilatauspiste tai johdot ja adapterit liikenteessä lataamista varten.

Auton akkukoko [kWh]

10,5

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet