Mini Countryman Plug-In Hybrid 2018 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Mini Countryman Plug-In Hybrid 2018 lataaminen
Kuvituskuva

Tutustu Mini Countryman Plug-In Hybrid 2018 -malliin: perinteisen auton mukavuus yhdistyy älykkääseen sähköistettyyn voimaan. Tämä kestävä ja tyylikäs auto tarjoaa dynaamisen ajokokemuksen, joka on ominaista MINI-brändille, mutta pienemmällä ympäristövaikutuksella. Tyylitietoisen ulkoasun ja monipuolisten käyttöominaisuuksien ansiosta se houkuttelee niin kaupunki- kuin maaseutuympäristöönkin.

Mini Countryman Plug-In Hybrid varustetaan Type 2-latauspistokkeella, joka on yhteensopiva useimpien Euroopassa käytössä olevien latauspisteiden kanssa. 6,1 kWh:n akkukapasiteetti tarjoaa kunnioitettavan sähköisen ajomatkan yhdistettynä perinteiseen polttomoottoriin, mikä mahdollistaa pidemmät matkat ilman lataustarvetta ja pienentää huolta toimintamatkan riittävyydestä. Käytettäessä yhdistettyä voimanlähdettä, se osaltaan vähentää polttoaineen kulutusta ja päästöjä, mikä tekee tästä mallista ympäristötietoisen ja taloudellisen valinnan.

Muistathan, että Nordic Plugista löydät kaikki tarvitsemasi lataustarvikkeet turvalliseen ja tehokkaaseen lataukseen kotona tai matkoilla. Valikoimamme kattaa kaikenlaiset latauskaapelit ja latausasemavaihtoehdot sopimaan juuri sinun Mini Countryman Plug-In Hybridillesi.

Auton akkukoko [kWh]

6,1

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet