Mini Cooper SE 2019 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Mini Cooper SE 2019 lataaminen
Kuvituskuva

Mini Cooper SE 2019 on energisen muotoilun ja urheilullisuuden ilmentymä sähköautojen maailmassa. Säilyttäen perinteisen Mini Cooperin ikonisen ulkonäön, tämä sähköversio tarjoaa modernin kierroksen kaupunkiauton konseptiin ilman hiilidioksidipäästöjä. Värikäs ja persoonallinen, Mini Cooper SE kääntää päät niin kaupungin kaduilla kuin pysäköintialueillakin, ansiostaan yksilöllisen charmikkaan viimeistelyn ja välittömästi tunnistettavan muotoilun.

Mini Cooper SE on varustettu 32,6 kWh:n akkukapasiteetilla, joka antaa ajoneuvolle vaikuttavan kantaman yhdellä latauksella, täyttäen arjen ajotarpeet vaivattomasti. Type 2 latauspistoke tekee latausprosessista mutkatonta ja yhteensopivaa suuren enemmistön julkisten ja kotilatauspisteiden kanssa. Täyssähköautona Mini Cooper SE tarjoaa välittömän vasteen kaasupolkimen painallukselle ja tarjoaa sen legendaarisen "go-kart" tuntuman, mikä tekee jokaisesta ajomatkan nautinnollisen kokemuksen.

Pidä mielessä, että Nordic Plugilta saat kaikki tarpeelliset tarvikkeet Mini Cooper SE:n lataukseen. Valikoimamme kattaa luotettavat latausasemat ja laadukkaat lisävarusteet varmistamaan, että sähköautokokemuksesi on sujuva ja vaivaton.

Auton akkukoko [kWh]

32,6

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

50

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet