MG MG4 64kWh 2023 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

MG MG4 64kWh 2023 lataaminen
Kuvituskuva

Tervetuloa tutustumaan moderniin sähköauton uutuuteen, MG MG4 64kWh vuosimallia 2023. MG MG4 edustaa uutta aikakautta MG:n sähköautojen valikoimassa, yhdistäen esteettisen muotoilun, urheilullisen ajodynamiikan ja kestävän ympäristötietoisuuden. Tätä tyylikästä viisiovesta luukkumallia koristaa ajattoman suunnittelun lisäksi huippumoderni tekniikka, joka takaa nautinnollisen ajokokemuksen ja vähäpäästöisen liikkuvuuden.

MG MG4 varustetaan 64kWh:n suurtehokkaalla akkupaketilla, joka mahdollistaa huomattavan toimintasäteen yhdellä latauksella. Ajoneuvon Type 2 -latauspistoke yhteensopivuus standardeihin sähköautojen latausinfrastruktuuriin tekee sen lataamisesta vaivatonta ja joustavaa. Erinomaisen energiatehokkuuden ansiosta MG MG4 on täydellinen valinta niin päivittäiseen pendelöintiin kuin viikonloppureissuihinkin.

Kun valitsette MG MG4:n, muistakaa, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet autonne lataamiseen, tehden sähköautoilusta sujuvaa ja vaivatonta. Valikoimamme sisältää monenlaiset latausasemat, kaapelit ja adapterit, jotka täyttävät tiukimmatkin laatuvaatimukset ja tekevät sähköauton käytöstä entistäkin mukavampaa.

Auton akkukoko [kWh]

64

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

135

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet