MG MG4 51kWh 2023 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

MG MG4 51kWh 2023 lataaminen
Kuvituskuva

Tervetuloa tutustumaan tulevaisuuden liikkumisen malliin: vuoden 2023 MG MG4 51kWh on nykyaikainen sähköauto, joka tarjoaa dynaamisen ajokokemuksen ja ympäristöystävällisen teknologian yhdessä tyylikkään paketin kanssa. Sen muotoilu on urheilullinen ja sulavalinjainen, antaen viestin sekä tehokkuudesta että modernista luonteesta.

MG MG4:n sydän on 51kWh:n kapasiteetilla varustettu tehokas akkujärjestelmä, joka mahdollistaa vaikuttavan toimintasäteen yhdellä latauksella. Sähkömoottori tarjoaa ripeän kiihtyvyyden ja sujuvan ajon ilman päästöjä. Type2-latauspistoke varmistaa, että yhteensopivuutta löytyy lukemattomien latauspisteiden kanssa ympäri Eurooppaa. Tämä tekee MG MG4:stä erinomaisen valinnan niin kaupunki- kuin pidemmillekin matkoille.

Muista, että tarvitset ihanteellisen latausratkaisun kotonasi tai liikkeellä ollessasi, ja Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet MG MG4 -autosi lataamiseen turvallisesti ja tehokkaasti. Tutustu valikoimaamme ja löydä sopivimmat tuotteet pitämään menopelisi aina käyttövalmiina!

Auton akkukoko [kWh]

51

Auton laturin teho [kW]

6,6

Auton laturin kytkentä

1x29A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

117

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet