MG Marvel R Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

MG Marvel R lataaminen
Kuvituskuva

Tervetuloa tutustumaan tyylikkääseen ja innovatiiviseen MG Marvel R -sähköautoon, joka on suunniteltu teille, jotka etsitte dynaamista ajokokemusta, huippuluokan teknologiaa ja vastuullista matkustamista. Tämä tyylikäs crossover SUV on rakennettu vastaamaan nykyajan liikenteen vaatimuksiin, tarjoten samalla käyttäjilleen premium-luokan mukavuutta ja sujuvaa suorituskykyä.

MG Marvel R esittelee Type-2 latauspistokkeen, joka on nykyajan standardi Euroopassa, ja sen suuri 70kWh akkukapasiteetti mahdollistaa vaikuttavan toimintamatkan yhdellä latauksella. Tyylikäs muotoilu yhdistettynä viimeisimpään sähköautoteknologiaan tarjoaa käyttäjille erinomaisen ajokokemuksen sekä kaupungissa että maantieajossa. Teknologiaa täynnä olevassa ohjaamossa nautit edistyneistä kuljettajan apuvälineistä, viihteestä ja yhteydenpitomahdollisuuksista. Täysin sähköisen voimalinjan ansiosta MG Marvel R on paitsi tehokas myös ympäristöystävällinen valinta.

Muistathan, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet ja latausasemat MG Marvel R -autosi lataamiseen, varmistamalla näin, että olet aina valmis seuraavaan ajomatkaasi.

Auton akkukoko [kWh]

70

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

92

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet