Mercedes-Benz S 580 e 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Mercedes-Benz S 580 e 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Koe uuden sukupolven ylellisyyttä Mercedes-Benz S 580 e -mallin parissa, joka vie plug-in hybriditeknologian uudelle tasolle. Tämä 2021 vuosimallin sedan yhdistää hienostuneen muotoilun, huippuluokan mukavuudet sekä tehokkaan ja ympäristöystävällisen voimanlähteen, tarjoten erinomaisen ajokokemuksen vaativaankin makuun.

Mercedes-Benz S 580 e on varustettu Type 2 latauspistokkeella, jonka ansiosta akun lataaminen on vaivatonta niin kotona kuin julkisilla latauspisteillä. 28,6 kWh:n akkukapasiteetti tarjoaa merkittävän toimintamatkan pelkällä sähköllä, mikä asettaa sen hybridisegmentissä aivan oman luokkansa kärkipäähän. S 580 e:lle tyypillinen sujuva voimananto sekä hiljainen ja päästötön sähköinen ajaminen kaupunkiolosuhteissa ovat vaivatonta arjen ylellisyyttä. Lisäksi auton kookkaammalla akulla varmistat, että voit hyödyntää jokaista ajokilometriä energiatehokkaasti, mikä vähentää päästöjä ja polttoainekustannuksia.

Mercedes-Benz S 580 e ajoneuvon omistajana Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet autosi lataukseen, takaamalla helppoa ja luotettavaa latausinfrastruktuuria, olitpa sitten kotonasi tai liikkeellä.

Auton akkukoko [kWh]

28,6

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

O:60

Pikalaturi-tyyppi

O: CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet