Mercedes-Benz S 560 e 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Mercedes-Benz S 560 e 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Mercedes-Benz S 560 e vuoden 2020 malli on ylellisen luokan pistokehybridi, joka edustaa saksalaisvalmistajan tinkimätöntä laatua ja innovatiivista tekniikkaa. Tämä auton malli yhdistää vaivattomasti tehokkaan polttomoottorin ja modernin sähkömoottorin, tarjoten saumattoman ajokokemuksen sekä äärimmäisen hiljaisuuden että dynaamisen suorituskyvyn ystäville. Sen silmiinpistävä muotoilu ja aerodynaamiset linjat todistavat, ettei ylellisyys ja ympäristötietoisuus sulje toisiaan pois.

S 560 e:n sydän on 13,5kWh litium-ion akku, joka tarjoaa erinomaisen sähköisen toimintamatkan ja on varustettu Type 2 latausliittimellä, mikä tekee lataamisesta joustavaa ja vaivatonta. Sähköajon osuus vähentää paikallisia päästöjä ja mahdollistaa hiljaisen ja puhdasenergisen ajon, erityisesti kaupunkiympäristössä. Intuitiivinen MBUX-multimediajärjestelmä, huippuluokan kuljettajan avustinjärjestelmät ja ylellinen sisustus ovat vain joitakin monista huippuominaisuuksista, joita tämä malli tarjoaa omistajilleen.

Muistathan, että Nordic Plugilta löydät kaikki S 560 e:n lataamiseen tarvittavat tarvikkeet, oli kyseessä sitten kotona tapahtuva lataus tai matkan varrella tarvittavat varusteet. Valitse ympäristötietoinen ajamisen tulevaisuus ja tee se tyylillä Mercedes-Benz S 560 e:llä.

Auton akkukoko [kWh]

13,5

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet