Mercedes-Benz S 500 e 2014 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Mercedes-Benz S 500 e 2014 lataaminen
Kuvituskuva

Mercedes-Benz S 500 e 2014 on osoitus luksuksen ja huippuluokan teknologian saumattomasta yhdistelmästä. Tämä elegantti plug-in-hybridi tarjoaa hienostuneen ajokokemuksen, yhdistäen Mercedes-Benzin legendaarisen mukavuuden ja laadun tehokkaaseen sähkömoottoriin. S 500 e erottuu erityisesti sen kyvyllä tarjota voiman ja taloudellisuuden tasapaino, joka sopii täydellisesti sekä kaupunkiajoon että pidemmille matkoille.

Auto on varustettu huipputeknologisilla ominaisuuksilla, kuten edistyksellisellä infotainment-järjestelmällä, mukavilla nahkaisilla istuimilla ja innovatiivisella ohjausjärjestelmällä, jotka nostavat ajokokemuksen uudelle tasolle. Sen 8,7 kWh:n akkukapasiteetti ja Type2-latauspistoke mahdollistavat nopean ja vaivattoman latauksen, olitpa sitten kotona tai liikkeellä. Tämä ympäristöystävällinen voimanpesä ei säteile vain ulkomuodollaan, vaan myös erinomaisella ajettavuudellaan ja alhaisella päästötasollaan.

Muistathan, että kaikki tarvittavat tarvikkeet Mercedes-Benz S 500 e:n lataamiseen, kuten laadukkaat latausasemat ja kaapelit, löydät helposti Nordic Plugista.

Auton akkukoko [kWh]

8,7

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet