Mercedes-Benz GLE 500 e 2015 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Mercedes-Benz GLE 500 e 2015 lataaminen
Kuvituskuva

Koe ylellinen ja innovatiivinen Mercedes-Benz GLE 500 e, vuoden 2015 malli, joka on suunniteltu yhdistämään tehokas bensiinimoottori ja huipputehokas sähkömoottori tarjoten sinulle parhaan mahdollisen hybridi-autoilukokemuksen. Tämä edistyksellinen plug-in-hybridi tyylittelee modernilla muotoilulla ja tarjoaa samalla Mercedes-Benziin liittyvän loistokkuuden ja ajomukavuuden. Varustettuna Type 2 -latauspistokkeella, GLE 500 e istuu saumattomasti sähköisen liikkumisen trendiin, yhdistäen sileän bensiinin ja sähkön välittämän voiman.

GLE 500 e:n 8,7 kWh:n akkukapasiteetti mahdollistaa vaikuttavan sähköisen toimintasäteen ennen kuin on tarpeen vaihtaa bensiinin voimaan. Siten lyhyempiä matkoja on mahdollista ajaa täysin sähköisesti, mikä vähentää paikallisesti päästöjä ja tarjoaa hiljaisemman, puhtaamman ajokokemuksen. Auton sisätilat ja teknologia ovat ensiluokkaisia, tarjoten matkustajille mukavuutta, turvallisuutta ja ylellisyyttä. Lisäksi Mercedes-Benzin luotettava voimalinjan hallinta takaa, että yhdistelmä bensiinin ja sähkön käyttöä tapahtuu saumattomasti, tehden jokaisesta matkasta sujuvan.

Muistathan, että Nordic Plugilta löydät kaikki tarvitsemasi tarvikkeet Mercedes-Benz GLE 500 e:n lataamiseen – olipa kyseessä sitten koti- tai matkalataus. Meiltä saat latausasemat ja lisätarvikkeet, jotka sopivat täydellisesti autosi ja elämäntapasi tarpeisiin.

Auton akkukoko [kWh]

8,7

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet