Mercedes-Benz GLE 350 e/de 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Mercedes-Benz GLE 350 e/de 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Mercedes-Benz GLE 350 e/de 2020 on moderni plug-in-hybridi SUV, joka yhdistää esteettisen muotoilun, monipuolisen toiminnallisuuden ja ympäristötietoisen voimalinjan. Auton muhkeat muodot ja voimakas olemus tekevät siitä vaikuttavan ilmestyksen niin kaupungin kaduilla kuin maaseudun maisemissakin, samalla kun sen edistyksellinen hybridijärjestelmä vakuuttaa taloudellisuudellaan ja vähäisillä päästöillään.

Mercedes-Benz GLE 350 e/de on varustettu 31,2 kWh:n akulla ja Type2-latausliitännällä, mikä mahdollistaa jopa 100 kilometrin ajomatkan pelkällä sähköllä (riippuen ajotavasta ja olosuhteista). Lisäksi, sillä on hienostunut sisätila, joka tarjoaa matkustajille ylellisen ajokokemuksen laadukkaiden materiaalien ja viimeisimmän infotainment-teknologian myötä. Auton tekoälypohjainen MBUX-järjestelmä tuo käyttäjän ulottuville intuitiivisen käyttöliittymän ja älykkäitä ajotukea tarjoavia ominaisuuksia, jotka takaavat sekä viihdyttävän että turvallisen matkan.

Älä unohda, että kaikki tarpeelliset latausasemat ja lisätarvikkeet Mercedes-Benz GLE 350 e/de -autosi lataamiseen löydät vaivattomasti meiltä Nordic Plugista. Meiltä saat kattavan valikoiman korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat yhteensopivia juuri tämän mallin kanssa, jotta voit nauttia autostasi ja sen sähköisestä ajomatkasta huolettomasti.

Auton akkukoko [kWh]

31,2

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

O: 60

Pikalaturi-tyyppi

O: CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet