Mercedes-Benz GLC 350 e 2017 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Mercedes-Benz GLC 350 e 2017 lataaminen
Kuvituskuva

Tyylikkäästi muotoiltu ja modernilla lataushybriditeknologialla varustettu Mercedes-Benz GLC 350 e vuodelta 2017 on älykäs yhdistelmä suorituskykyä, taloudellisuutta ja ympäristötietoisuutta. Tämä premium-luokan katumaasturi on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta, luksusta ja ajamisen iloa, samalla kun sähköinen voimankäyttö mahdollistaa hiljaiset ja päästöttömät matkat kaupunkiympäristössä.

Mercedes-Benz GLC 350 e kätkee alleen edistyksellisen voimalinjan, joka yhdistää 2.0-litraisen bensiinimoottorin ja tehokkaan sähkömoottorin. 8,7kWh akkukapasiteetti mahdollistaa kohtuullisen toimintamatkan sähkötyyppisenä, tehostaen taloudellisuutta ja auton ympäristöystävällisyyttä. Auton Type2-latauspistoke on yleiseurooppalainen standardi, mikä tekee siitä yhteensopivan useimpien julkisten ja kotitalouksien latausasemien kanssa. Lyhyet latausajat ja kätevä käytettävyys lisäävät tämän GLC 350 e:n houkuttelevuutta sähköauton omistajille, jotka arvostavat laadukkaita ajokokemuksia.

Muistutamme, että Nordic Plugista löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Mercedes-Benz GLC 350 e:n lataukseen, niin kotona kuin matkoillakin. Meiltä saat laadukkaat latausasemat, kaapelit ja muut lisävarusteet, jotka takaavat autosi vaivattoman ja turvallisen lataamisen.

Auton akkukoko [kWh]

8,7

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet