Mercedes-Benz GLC 300 e 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Mercedes-Benz GLC 300 e 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Puhdaslinjainen ja elegantti Mercedes-Benz GLC 300 e 2020 on täydellinen yhdistelmä suorituskyvyn, mukavuuden ja ympäristötietoisuuden välillä. Tämä ladattava hybridi sujahtaa sujuvasti kaupunkimaisemaan ja maastoon tarjoten premium-luokan ajokokemuksen, jonka Mercedes-Benz on tunnettu. Aistillisen pellin alla lepäävät huipputeknologiset ratkaisut tuovat kuljettajalle räätälöidyn ja älykkään matkanteon.

Mercedes-Benz GLC 300 e on varustettu tehokkaalla Type2 latauspistokkeella, joka takaa vaivattoman latauksen niin kotona kuin julkisilla latauspisteilläkin. Auton 13,5kWh akkukapasiteetti mahdollistaa huomattavan toimintamatkan pelkällä sähköllä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin lyhyille työmatkoille kuin pidemmillekin reissuille, joissa hyödynnetään hybridi-auton joustavuutta. Kyseessä on siis loistava vaihtoehto kuljettajille, jotka haluavat lähteä sähköisen ajon maailmaan, mutta eivät halua luopua polttomoottorin tarjoamasta mielenrauhasta pitkillä matkoilla.

Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet Mercedes-Benz GLC 300 e -autosi lataamiseen, joten voit aina lähteä liikkeelle täyteen ladatulla akulla.

Auton akkukoko [kWh]

13,5

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet