Mercedes-Benz GLA 250 e 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Mercedes-Benz GLA 250 e 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Mercedes-Benz GLA 250 e 2021 yhdistää sähköisen tehokkuuden ja bensiinimoottorin dynaamisuuden eleganssilla, joka on omiaan premium-kompaktikattiluokalle. Tämä plug-in-hybridi tarjoaa loistavan yhdistelmän ajomukavuutta, suorituskykyä ja taloudellisuutta, ja se on suunniteltu niille, jotka haluavat ympäristötietoisuutta ilman kompromisseja ajonautinnossa. Keraamisen Mercedes-kilven alla piilee edistyksellinen tekniikka – 15,6kWh akkukapasiteetti ja Type2 latauspistoke – joka mahdollistaa huomattavan ajomatkan pelkällä sähköllä ja tarjoaa siten sujuvan ja hiljaisen ajokokemuksen.

Mercedes-Benz GLA 250 e:n voimanlähde yhdistää tehokkaan sähkömoottorin ja polttomoottorin harmonisesti, mikä takaa ripeän kiihtyvyyden ja tarpeen vaatiessa pitkän toimintamatkan. Auton viimeistelty muotoilu, sporttinen ulkonäkö ja huippuluokan sisätilojen viimeistely ovat tuttuja Mercedes-Benzin laadusta, mutta tämän hybridimallin hiljainen ja päästötön liikkuminen kaupunkiympäristössä erottaa sen edukseen. Type2 latausliitännästään ansiosta tämä malli on yhteensopiva monipuolisesti latausasemien kanssa, ja hienosti integroitu akuston hallintajärjestelmä takaa akun optimaalisen käytön ja latauksen.

Muistutamme ystävällisesti, että Nordic Plugista löydät kaikki tarpeelliset ja korkealaatuiset latausasemat ja lisätarvikkeet Mercedes-Benz GLA 250 e lataukseen. Meiltä saat kaiken, mitä tarvitset sähköautosi vaivattomaan ja tehokkaaseen lataukseen kotona ja liikkeellä ollessasi.

Auton akkukoko [kWh]

15,6

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

O:24

Pikalaturi-tyyppi

O: CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet