Mercedes-Benz eVito Tourer Pro 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Mercedes-Benz eVito Tourer Pro 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Tyyliniekka ja tehomylly samassa paketissa – Mercedes-Benz eVito Tourer Pro 2021 muuntaa käsityksiä siitä, mitä sähköautoilta voi odottaa. Tämä sähköinen tila-auto yhdistää urbaanin kuljetustehokkuuden ja hienostuneen matkanteon mukavuuden, mikä tekee siitä loistavan valinnan niin yrityksille kuin suurperheillekin. Auton linjakas muotoilu kätkee alleen korkean suorituskyvyn ja edistyneet teknologiat, jotka ovat synonyymi Mercedes-Benz brändille.

Mercedes-Benz eVito Tourer Pro on varustettu suurikapasiteettisella 100 kWh akustolla, joka tarjoaa vaikuttavan toimintamatkan ilman väliin tulevia latauksia. Type 2 -latauspistoke mahdollistaa nopeat latausaikataulut, ja modernit älykkäät latausominaisuudet tekevät sähköautoilusta vaivatonta ja joustavaa. Mukavan ja äänettömän kyydin ohella eVito tarjoaa myös runsaasti huipputeknologiaa kuljettajan avuksi, kuten älykkäitä turvajärjestelmiä sekä ympäristön valvontatekniikoita, jotka tekevät ajamisesta paitsi turvallista, myös miellyttävää.

Kun taas on aika syöttää virtaa tämän kaunokaisen akkuihin, muista, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet, niin laturit kuin adapteritkin, luotettavan ja tehokkaan latauskokemuksen varmistamiseksi. Nordic Plugilta löydät kattavan valikoiman tuotteita, jotka on suunniteltu vastaamaan juuri Mercedes-Benz eVito Tourer Pro:n tarpeisiin, varmistaen, että autosi on aina valmis seuraavaan seikkailuun.

Auton akkukoko [kWh]

100

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A / 1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

50 / 110

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet