Mercedes-Benz eVito 2023 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Mercedes-Benz eVito 2023 lataaminen
Kuvituskuva

Tervetuloa tutustumaan Mercedes-Benz eVito 2023 -malliin, sähköisen ajamisen uuteen standardiin pakettiautojen luokassa. Tässä täyssähköisessä liikkumisen ratkaisussa yhdistyvät Mercedes-Benzin legendaarinen suorituskyky ja innovatiivinen sähköautoilun teknologia, tuottaen häiriöttömän ajokokemuksen niin kaupungissa kuin pitkillä matkoillakin. eVito tarjoaa yrityksille ja yksityishenkilöille mahdollisuuden siirtyä vähäpäästöiseen kuljetukseen tyylikkäästi ja tehokkaasti, samalla vähentäen hiilijalanjälkeä.

Mercedes-Benz eVito 2023 -mallissa on Type2 latauspistoke, mikä tekee siitä yhteensopivan nykyaikaisten latausasemien kanssa. 66kWh akkukapasiteetti mahdollistaa huomattavan toimintamatkan yhdellä latauksella, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka tarvitsevat luotettavaa ja käyttökustannuksiltaan edullista sähkökäyttöistä kuljetusmuotoa. eVito on varusteltu modernilla mukavuuksilla ja turvallisuusominaisuuksilla, jotka yhdessä sähköisen voimalinjan kanssa tarjoavat vertaansa vailla olevan ajokokemuksen.

Muistathan, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet uuteen Mercedes-Benz eVito 2023 -sähköautoosi, varmistaen että latauskokemuksesi on saumatonta ja tehokasta. Valikoimastamme löydät laadukkaat latausasemat ja lisävarusteet, jotka on räätälöity vastaamaan täyssähköautojen vaatimuksia.

Auton akkukoko [kWh]

66

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A / 1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

80

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet