Mercedes-Benz e Vito 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Mercedes-Benz e Vito 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Haluatko nauttia päästöttömästä liikkuvuudesta ammattimaisella tyylillä? Mercedes-Benz eVito 2021 on muotoilultaan tinkimätöntä saksalaista laatua yhdistettynä uusimpaan sähköajoneuvoteknologiaan. Tämä sähköpakettiauto tarjoaa kestävän ja taloudellisen vaihtoehdon yrityksille ja yrittäjille, jotka arvostavat tuotantotehokkuutta ja ympäristöystävällisyyttä.

eVito 2021 vakuuttaa niin kaupunkiajossa kuin pidemmillä reissuilla sen 41kWh akkukapasiteetilla, mikä mahdollistaa huomattavan toimintamatkan latauskerralla. Type 2 -latauspistokkeen ansiosta se on yhteensopiva laajan valikoiman latausasemien kanssa, mikä tekee matkanteosta joustavaa ja vaivatonta. Lisäksi, energiatehokas moottori, reipas kiihtyvyys ja korkea käyttäjäystävällisyys tekevät tästä mallista erinomaisen valinnan moderniin liiketoimintaan.

Nordic Plugista löydät kaikki tarvittavat korkealaatuiset lataustarvikkeet Mercedes-Benz eVito 2021 -mallisi täydelliseen ja turvalliseen lataamiseen. Olitpa sitten kotona tai työpaikallasi, meiltä saat kaiken tarvittavan sähköisen liiketoiminnan vauhdittamiseen.

Auton akkukoko [kWh]

41

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

2x16A / 1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet