Mercedes-Benz e Sprinter 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Mercedes-Benz e Sprinter 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Mercedes-Benz eSprinter 2021 on räätälöitävä sähköinen pakettiauto, joka on suunniteltu erityisesti kaupunkien puhtaampaan tavarankuljetukseen. Ajoneuvon sulavalinjainen muotoilu yhdistettynä sen tehokkaaseen sähkömoottoriin tarjoavat kustannustehokkaan ja ympäristöystävällisen ratkaisun liiketoiminnan tarpeisiin. Käyttäen Type2 latauspistoketta, eSprinter lataa nopeasti ja vaivattomasti, mikä minimoi seisokkiajan ja maksimoi tuottavuuden.

Mercedes-Benz eSprinter 2021:ssä on valinnan mukaan joko 41kWh tai suurempi 55kWh akkukapasiteetti, mikä mahdollistaa huomattavan toimintamatkan yhdellä latauksella. Tämä tarjoaa mielenrauhaa pitkille päiville, vaativiin tehtäviin ja reiteille, missä latausasemien saatavuus saattaa olla rajoitettu. Täysin sähköisen voimalinjan lisäksi eSprinter on varustettu edistyneillä kuljettajan avustinjärjestelmillä ja mukavuutta lisäävillä teknologioilla, jotka tekevät ajokokemuksesta miellyttävän vaativissakin työolosuhteissa.

Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet tehokkaaseen ja turvalliseen lataukseen Mercedes-Benz eSprinteriisi, varmistaen että pysyt aina liikkeellä.

Auton akkukoko [kWh]

41 / 55

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

2x16A / 1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - keskellä

Pikalatausteho [kW]

80

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet