Mercedes-Benz EQV 300 e 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Mercedes-Benz EQV 300 on vuoden 2021 premium-tason sähköinen tila-auto, joka asettaa uudet mittapuut mukavuudelle ja tyylikkyydelle sähköautojen luokassa. Tämä mukavan väljästi mitoitettu ajoneuvo yhdistää Mercedes-Benzin tunnetun laadun ja kestävyyden täysin päästöttömään ajokokemukseen, tehdessään arjen matkoista yhtä juhlaa.

EQV 300 erottuu joukosta 100 kWh:n akkukapasiteetillaan, joka mahdollistaa pitkän toimintasäteen ja tarjoaa perheille ja yrityskäyttöön tasaisesti voimaa vaativimmillekin matkoille. Sen kehittynyt type 2 latauspistoke varmistaa joustavan ja nopean lataamisen, olitpa sitten kotona, työpaikallasi tai liikenteessä. Innovatiiviset sisätilaratkaisut ja huippuluokan turvallisuusominaisuudet yhdistyvät vaivattomasti Mercedes-Benz EQV:n viimeisteltyyn ajodynamiikkaan, tarjoten tilavan sisustan, joka palvelee niin kuljettajan kuin matkustajienkin toiveita.

Muista että Nordic Plugista löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Mercedes-Benz EQV 300:n lataamiseen, jolloin voit nauttia huolettomasta sähköautokokemuksesta.

Auton akkukoko [kWh]

100

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A / 1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

110

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet