Mercedes-Benz EQS 450/580 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Mercedes-Benz EQS 450/580 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Mercedes-Benz EQS 450/580 on uuden aikakauden edelläkävijä, esitellen mitä todellinen sähköinen luksus voi olla. Auton virtaviivainen ulkomuoto sulautuu täydellisesti sen huippuunsa hiottuun teknologiaan, tehden siitä ajoneuvon, joka ei ainoastaan vie sinut määränpäähäsi, vaan tekee matkasta unohtumattoman kokemuksen. Tämän huippumodernin sähkösedanin sydämessä sykkii vaikuttava 120kWh akkukapasiteetti, joka lupailee pitkiä matkoja välittämällä ajatushuolista latauspaikkojen saatavuudesta.

EQS esittelee Type 2 -latausliitännän, joka on Euroopan standardi ja varmistaa, että lataaminen on vaivatonta ja nopeaa niin kotona kuin julkisillakin latausasemilla. Käyttäjäkokemusta on tehostettu huippuluokan ajamisen dynamiikalla, ja olipa kyseessä 450-malli perus teholla tai 580-malli lisäpotkulla, molemmat varmistavat saumattoman ja suorituskykyisen ajon, jonka täyssähköiset voimanlähteet takaavat. Niin sisä- kuin ulkopuolen yksityiskohtaisuus sekä mukavuusasetukset varmistavat, että jokainen matka on yhtä mukava kuin se on tehokas.

Pidä Mercedes-Benz EQS:si aina valmiina liikkeelle lähtöön Nordic Plugilta saatavilla kattavilla lataustarvikkeilla, jotka varmistavat, että voit nauttia sähköisen liikkumisen vapaudesta huolettomasti.

Auton akkukoko [kWh]

120

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

200

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet