Mercedes-Benz EQE 300/350/500 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Mercedes-Benz  EQE 300/350/500 2022 lataaminen
Kuvituskuva

Tyylikäs, moderni ja edistynyt Mercedes-Benz EQE on automerkkinsä taidonnäyte sähköautosegmentissä. Vuoden 2022 mallit EQE 300, EQE 350 ja EQE 500 hurmaavat suorituskyvyllään, täyden sähköisen voimansiirron hiljaisuudellaan ja täydennetyllä ajamisen mukavuudellaan. Sähköautojen suunnannäyttäjänä EQE-mallisto on erinomainen valinta tulevaisuuteen katsovallle kuljettajalle.

Mercedes-Benz EQE:n 100kWh akkukapasiteetti tarjoaa vaikuttavan toimintasäteen, ja Type 2 latauspistokkeen ansiosta lataaminen on helppoa ja yhteensopivaa laajan latausverkon kanssa. EQE:n tehokas sähköinen voimalinja varmistaa sulavan kiihtyvyyden ja hallittavuuden niin kaupunkiajossa kuin avoimella tielläkin, ja auton monipuoliset ajoneuvojärjestelmät tekevät kuljettajan arjesta entistäkin nautinnollisempaa.

Muista, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet EQE-sähköautosi lataamisen sujuvoittamiseksi – olipa kyseessä sitten kotilatausasema tai joustavat latauskaapelit liikenteessä.

Auton akkukoko [kWh]

100

Auton laturin teho [kW]

11 / O: 22

Auton laturin kytkentä

3x16A / 3x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

170

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet