Mercedes-Benz EQC 400 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Mercedes-Benz EQC 400 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Tervetuloa tutustumaan tyylikkääseen ja uraauurtavaan Mercedes-Benz EQC 400 2021 -malliin, Mercedes-Benzin täyssähköautojen eturivin esitykseen, joka tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja häikäisevän muotoilun. Tämä auto on erinomainen valinta ympäristötietoisille autoilijoille, jotka arvostavat laatua ja mukavuutta.

Mercedes-Benz EQC 400 on varustettu tehokkaalla 80 kWh akkukapasiteetilla, mikä mahdollistaa pitkät ajomatkat yhdellä latauksella. Type2 latauspistoke takaa yhteensopivuuden laajan latausinfrastruktuurin kanssa, mikä tekee lataamisesta vaivatonta niin kotona kuin matkan päälläkin. Ajoneuvon etenemisestä vastaa kaksi sähkömoottoria, joiden ansiosta EQC 400 tarjoaa nelivedon, erinomaisen kiihtyvyyden ja hiljaisen ajokokemuksen. Viimeistelty sisustus ja innovatiiviset teknologiaratkaisut, kuten MBUX-multimediajärjestelmä, nostavat ajonautinnon uudelle tasolle.

Muistathan, että Nordic Plugilta löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Mercedes-Benz EQC 400 -autosi lataukseen – turvalliset, luotettavat ja tehokkaat latausratkaisut autoilusi tueksi.

Auton akkukoko [kWh]

80

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A / 1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

110

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet