Mercedes-Benz EQC 400 2019 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Mercedes-Benz EQC 400 2019 lataaminen
Kuvituskuva

Tervetuloa sähkökäyttöisen dynamiikan maailmaan Mercedes-Benz EQC 400 2019:n myötä. Tämä ensiluokkainen täyssähköinen SUV on suunniteltu yhdistämään Mercedes-Benzin tunnettu laatu ja suorituskyky nollapäästöiseen ajamiseen, tarjoten samalla hienostuneen matkustamokokemuksen. Sen elegantti ulkoasu kätkee sisäänsä edistyksellisen ja vastuullisen voimanlähteen, joka luo harmonian suorituskyvyn ja ympäristötietoisuuden kesken.

Mercedes-Benz EQC 400 on varustettu tehokkaalla 80 kWh:n litium-ioniakulla, joka takaa vaikuttavan toimintamatkan yhdellä täydellä latauksella. Auton kaksi sähkömoottoria, jotka on sijoitettu etu- ja taka-akseleille luovat tehokkaan nelivedon ja tuottavat 300 kW (408 hv) voiman ja 760 Nm:n vääntömäärän, tarjoten huippuluokan kiihtyvyyden ja sujuvan ajotuntuman. Type2-latauspistoke takaa laajan yhteensopivuuden yleisten latauspisteiden kanssa, ja joustavan latausratkaisun käyttäjälleen, oli se sitten pikalatausasema tai kotilataus.

Kaiken lisäksi Nordic Plugista löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Mercedes-Benz EQC 400 -autosi lataukseen, varmistaen että olet aina valmis seuraavaan matkaan.

Auton akkukoko [kWh]

80

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

2x16A / 1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

110

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet