Mercedes-Benz EQB 250/300/350 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Mercedes-Benz  EQB 250/300/350 2022 lataaminen
Kuvituskuva

Tervetuloa tutustumaan Mercedes-Benz EQB 250/300/350 2022 -malliin, ajoneuvoon, joka yhdistää ainutlaatuisella tavalla tilavuuden, suorituskyvyn ja kestävän liikkuvuuden. Tämä elegantisti muotoiltu, premium-luokan sähköinen katumaasturi on suunniteltu vastaamaan modernin kuljettajan tarpeisiin. Mercedes-Benz EQB tarjoaa huippuluokan tekniikkaa ja innovatiivista käyttökokemusta, mikä heijastuu niin sen edistyksellisessä ajamisen assistanssijärjestelmissä kuin saumattomassa yhdistettävyydessäkin.

EQB-mallisto kattaa useita teho-versioita, joista löytyy sopiva vaihtoehto erilaisiin ajotarpeisiin ja -preferensseihin. Auton 69,7kWh:n akkukapasiteetti tarjoaa kunnioitettavan toimintasäteen, tehden pitkänkin matkan taittamisesta huoletonta. Type 2 latauspistoke varmistaa, että latausinfrastruktuuriin sopeutuminen on vaivatonta ja latausmahdollisuudet ovat laajat.

Muistathan, että Nordic Plugista löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Mercedes-Benz EQB 250/300/350 2022 -mallisi lataukseen, olipa kyseessä kotilatausasemat tai matkan varrella tarvittavat adapterit ja lisälaitteet. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua ja laadukkaat tuotteet, jotta sähköautosi latauskokemus on aina luotettava ja vaivaton.

Auton akkukoko [kWh]

69,7

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

1x32A / 3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

100

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet