Mercedes-Benz EQA 250/300/350 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Mercedes-Benz EQA 250/300/350 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Mercedes-Benz EQA 250/300/350 2021 edustaa sähköautojen uutta aikakautta, missä tyylikäs muotoilu, kiehtova ajodynamiikka ja edistyksellinen sähköinen suorituskyky saavat täydellisen muodon. Tämä kompaktin luokan SUV vie elektrifioidun liikkumisen tyylikkäälle uudelle tasolle, upealla etumerkin valaistuksella ja futuristisilla yksityiskohdilla, varmistaen niin esteettisen ilmeen kuin toiminnallisen tehokkuuden.

Mercedes-Benz EQA:n sydämenä sykkii suuri 80 kWh akkukapasiteetti, jonka ansiosta se tarjoaa erinomaisen toimintamatkan yhdellä latauksella. Type 2 latausliitäntä on yleisessä käytössä Euroopassa, minkä myötä auton lataaminen käy vaivattomasti niin julkisilla latausasemilla kuin kotipihassakin. Mallista riippuen EQA:n teho voi vaihdella, minkä ansiosta voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon, ollen silti varma ajoneuvosi ympäristöystävällisestä luonteesta.

Kun etsit tehokasta ja turvallista tapaa pitää Mercedes-Benz EQA:si lataustaso optimaalisena, muista, että Nordic Plug tarjoaa kaiken tarvitsemasi autosi lataamiseen – luotettavista latausasemista aina hienostuneen tyylikkäisiin ja kestäviin latauskaapeleihin asti.

Auton akkukoko [kWh]

80

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

1x32 / 3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

100

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet