Mercedes-Benz E 350e 2017 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Mercedes-Benz E 350e 2017 lataaminen
Kuvituskuva

Tyylikäs, tehokas ja ympäristötietoinen – Mercedes-Benz E 350e on vuoden 2017 häikäisevä esimerkki siitä, miten ylellisyys ja kestävän kehityksen arvot voivat kulkea käsi kädessä. Tämä ladattava hybridi yhdistää Mercedes-Benzin vaativan tason mukavuuden ja suorituskyvyn sekilowatin akkukapasiteetin, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon henkilöille, jotka haluavat siirtyä vähäpäästöiseen autoiluun vaikuttamatta ajonautintoon.

Mercedes-Benz E 350e 2017 mallissa on Type 2 -latauspistoke, joka on Euroopan standardi sähköautojen lataamiseen, takaten laajan yhteensopivuuden julkisten latauspisteiden kanssa. Akun kapasiteetti on 6,2kWh, mikä tarjoaa kohtuullisen ajomatkan puhtaalla sähköllä, täydentäen bensiinimoottorin tuomaa pidempää toimintamatkaa ja lisäten ajoneuvon joustavuutta. Tämän lataushybridin varustuksiin kuuluu modernit teknologiat, kuten regeneratiivinen jarrutus ja älykäs energiahallinta, maksimoiden ajoneuvon tehokkuutta ja alentaen käyttökustannuksia.

Muista, että kätevästi ja luotettavasti Nordic Plugilta löydät juuri Mercedes-Benz E 350e 2017 -malliisi räätälöidyt latausasemat ja kaikki tarvittavat lisätarvikkeet sähköautojesi lataamiseen.

Auton akkukoko [kWh]

6,2

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet