Mercedes-Benz E 300 e/de 2019 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Mercedes-Benz E 300 e/de 2019 lataaminen
Kuvituskuva

Mercedes-Benz E 300 e/de on äärimmäisen sopusoinnun esimerkki, jossa yhdistyy luksusluokan ajomukavuus ja edistynyt hybridi voimalinja. Tämä vuoden 2019 malli edustaa huipputekniikkaa Mercedes-Benzin elegantissa paketissa, joka tarjoaa taloudellisen ajon ilman, että joudutaan tinkimään suorituskyvystä. Sen ulkoinen olemus on ajaton, sisältäen tunnusomaiset virtaviivaiset muodot ja brändille ominaisen etusäleikön.

E 300 e/de -mallissa on Type2 latauspistoke, joka on Euroopan standardi sähköajoneuvojen lataukseen, sekä 13,5 kWh akkukapasiteetti, joka mahdollistaa kunnioitettavan sähköisen toimintamatkan. Ympäristötietoisuuden ja taloudellisen ajon etujen osoittaminen ei koskaan ole ollut yhtä mukavaa, kiitos tämän hybridin hienostuneen hybriditeknologian, hienojen sisätilojen ja monipuolisten mukautuvien ajotilojen.

Muistutamme, että kaikki tarvittavat tarvikkeet Mercedes-Benz E 300 e/de -auton lataukseen löydät kätevästi Nordic Plugilta; niin laadukkaat latausasemat kuin luotettavat lisävarusteetkin on suunniteltu vaivattomaan ja turvalliseen lataukseen.

Auton akkukoko [kWh]

13,5

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet