Mercedes-Benz C 350e 2015 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Mercedes-Benz C 350e 2015 lataaminen
Kuvituskuva

Mercedes-Benz C 350e vuosimallia 2015 yhdistää taidokkaasti saksalaisen insinööritaidon, mukavuuden ja ympäristöystävällisen hybridi-tekniikan. Tämä elegantti ja aikaansa edellä oleva kokonaisuus on erinomainen valinta modernille autoilijalle, joka etsii luksusluokan ajokokemusta mutta haluaa samaan aikaan vähentää hiilijalanjälkeään.

Suunniteltu täyttämään korkeat odotukset tehokkuudesta ja suorituskyvystä, C 350e tarjoaa hienostuneen yhdistelmän bensiinin ja sähkön voimaa, jossa 6,4 kWh:n akkukapasiteetti mahdollistaa liikkumisen pelkällä sähköllä lyhyitä matkoja. Kompakti akku latautuu nopeasti ja on ideaalinen päivittäisessä kaupunkiajossa tapahtuviin lyhyisiin matkoihin, säästäen sekä polttoainetta että ympäristöä. Autossa on Type2 latauspistoke, joka on yleisesti käytössä Euroopan latausinfrastruktuurissa, tarjoten helpon ja käyttäjäystävällisen latauskokemuksen.

Olipa kyse sitten kotilatauksesta tai liikenteen varrella tapahtuvasta latauksesta, Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet Mercedes-Benz C 350e -autosi lataamiseen. Valikoimistamme löydät laadukkaat latausasemat ja kaapelit, jotka on suunniteltu juuri sinun autosi tarpeisiin.

Auton akkukoko [kWh]

6,4

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet