Mercedes-Benz C 300 e/de 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Mercedes-Benz C 300 e/de 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Mercedes-Benz C 300 e/de 2020 edustaa saksalaisen insinööritaiteen huippua yhdistäen tyylikkyyden ja tehokkuuden saumattomasti. Tämä plug-in hybridimalli tarjoaa ensiluokkaisen ajokokemuksen, jossa on otettu tyylikkäästi huomioon vastuullisuus ja taloudellisuus. Ajoneuvon sydämenä on tarkkaan suunniteltu voimansiirtojärjestelmä, jossa polttomoottori yhdistyy saumattomasti tehokkaaseen sähkömoottoriin, tarjoten suorituskykyä ilman kompromisseja.

C 300 e/de mallissa on Type 2 latauspistoke, joka on yleisin latausstandardi Euroopassa, ja se varmistaa monipuolisen laturivaihtoehtojen saatavuuden. Sen 13,5 kWh:n akkukapasiteetti myöntää sille kunnioitettavan sähkömoottorin toimintamatkan, mikä tekee siitä idean valinnan päivittäiseen työmatkaliikenteeseen ja lyhyempiin ajoihin. Tämä akkukoko antaa kuljettajalle mahdollisuuden hyödyntää sähköistä ajamista suurimman osan lyhyistä matkoista, samalla kun polttomoottori takaa pidemmän kantaman tarpeen mukaan.

Kun harkitset Mercedes-Benz C 300 e/de -autosi lataustarvikkeiden hankkimista, muista että Nordic Plugilta löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet – tehokkaista kotilatausasemista käytännöllisiin latauskaapeleihin – kaikki suunniteltu vastaamaan juuri sinun lataustarpeitasi.

Auton akkukoko [kWh]

13,5

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet