Mercedes-Benz C 300 e 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Mercedes-Benz C 300 e 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Mercedes-Benz C 300 e vuosimallia 2021 määrittelee uudestaan ladattavien hybridien luokan, yhdistäen tyylikkyyden ja suorituskyvyn sekä vastuullisuuden. Eleganssia ja innovaatiota hehkuva ajoneuvo tarjoaa henkeäsalpaavia ajoelämyksiä täysin sähköisessä moodissa, säästäen ympäristöä ilman päästöjä. Erinomaisella muotoilulla ja viimeistellyllä sisätilalla, tämä auton ainutlaatuinen olemus vetoaa niin teknologian harrastajiin kuin laatutietoisiin kuluttajiin.

C 300 e -malli on varustettu edistyksellisellä hybriditeknologialla, jossa tehokas bensiinimoottori yhdistyy saumattomasti 25,4 kWh kapasiteetilla varustettuun litiumioniakkuun. Auto latautuu kätevästi Type 2 -latauspistokkeen kautta, joka on yleisin Euroopassa ja yhteensopiva suurimman osan julkisista latausasemista kanssa. Tämä mahdollistaa nopean ja helpon latauksen eri ympäristöissä. Älykkäät sähköiset ajonhallintajärjestelmät varmistavat, että voimalinjan käyttö optimoidaan energiatehokkuuden ja ajomukavuuden kannalta, tarjoten sulavan matkan kaupungin vilinästä maantielle asti.

Muista, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet Mercedes-Benz C 300 e -mallin lataukseen, joten voit nauttia huolettomista ja ympäristöystävällisistä ajokilometreistä.

Auton akkukoko [kWh]

25,4

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

O: 55

Pikalaturi-tyyppi

O: CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet