Mercedes-Benz B 250 e 2019 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Mercedes-Benz B 250 e 2019 lataaminen
Kuvituskuva

Tutustu tyylikkyyden ja toiminnallisuuden yhdistelmään Mercedes-Benz B 250 e -mallissa vuodelta 2019. Tämä innovatiivinen plug-in hybridi vie sinut tulevaisuuden ajamisen aateliin käyttäen ympäristöystävällistä voimanlähdettä – tarjoamalla samalla Mercedes-Benzin tunnusomaista luksusta ja suorituskykyä. Ihastuttavan perheystävällinen ja urbaanin tyylikäs design yhdistyy edistyneisiin turvallisuusominaisuuksiin ja mukavuuteen, jotka voittavat vaativimmankin autonkuljettajan sydämen.

Mercedes-Benz B 250 e on varustettu Type 2 -latauspistokkeella, joka on standardi useimmille eurooppalaisille sähköautoille, ja 15,6 kWh akkukapasiteetilla, joka tarjoaa kunnioitettavan toimintamatkan yhdellä latauksella – ihanteellinen kaupunkiliikenteeseen ja lyhyille matkoille. Lisäominaisuuksiin kuuluu äänetön sähkömoottori, joka tarjoaa välittömän vääntömomentin ja nautinnollisen ajokokemuksen, sekä moderni käyttöliittymä, joka tekee jokaisesta matkasta sekä helpon että viihdyttävän.

Muistathan, että Nordic Plugista löydät kaikki olennaiset tarvikkeet Mercedes-Benz B 250 e -autosi lataamiseen, olipa kyseessä kotilatauspiste tai matkalle mukaan otettavat laturit ja kaapelit.

Auton akkukoko [kWh]

15,6

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

O: 24

Pikalaturi-tyyppi

O: CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet