Mercedes-Benz B 250e 2014 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Mercedes-Benz B 250e 2014 lataaminen
Kuvituskuva

Mercedes-Benz B 250e edustaa saksalaisen insinööritaiteen huippua, joka yhdistää mukavuuden ja ympäristötietoisuuden tyylikkäässä paketissa. Vuoden 2014 malli, kunnianarvoisalla kolmion tähtimerkillä varustettuna, on viidenkymmenen vuoden innovaation tulos, tuoden tulevaisuuden ajamisen tähän päivään jo ennen kuin e-autot olivatkaan jokamiehen saavutettavissa.

Tämä sähkökäyttöinen monikäyttöajoneuvo tarjoaa pehmeän ja hiljaisen ajokokemuksen saumattoman sähkömoottorinsa ansiosta ja sen 28kWh suuruisen akkukapasiteetin myötä voit nauttia pitkistä matkoista ilman lataushuolia. Type2-latausliitäntä varmistaa yhteensopivuuden useimpien Euroopan latausverkostojen kanssa, taaten näin latausmahdollisuudet niin kaupungissa kuin maantielläkin. B 250e yhdistää voiman ja taloudellisuuden ainutlaatuisella tavalla, tarjoten samalla kaikki odotettavissa olevat mukavuudet premium-luokan autolta.

Muistathan, että Nordic Plugin kattavasta valikoimasta löydät kaikki tarvittavat latausasemat ja lisätarvikkeet Mercedes-Benz B 250e -autollesi, helpottaen sähköautoilun arkea ja matkojasi.

Auton akkukoko [kWh]

28

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

O: 50

Pikalaturi-tyyppi

O: CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet