Mercedes-Benz A 250 e 2019 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Mercedes-Benz A 250 e 2019 lataaminen
Kuvituskuva

Mercedes-Benz A 250 e on vuoden 2019 innovatiivinen plug-in-hybridi, joka tarjoaa dynaamisen ajokokemuksen ja ympäristötietoisen liikkumisen tyylikkäässä paketissa. Tämä silmää miellyttävä kompakti luksussedan yhdistelee Mercedes-Benzin vuosikymmenien laatuosaamista ja edistyksellistä hybriditeknologiaa, tarjoten saumattoman siirtymisen polttomoottorin ja sähköisen ajon välillä.

A 250 e:n sydän on 15,6 kWh:n litiumioniakku, joka mahdollistaa vaikuttavan sähköisen toimintamatkan ja on varustettu Type2 latauspistokkeella, mikä on standardi Euroopassa ja helpottaa lataamista erilaisissa toimintaympäristöissä. Plug-in-hybriditeknologia optimoi polttoainetalouden ja alentaa päästöjä samalla, kun se säilyttää Mercedes-Benzille ominaisen suorituskyvyn. Tämä malli on suunniteltu sopimaan täydellisesti niin kaupunkiajoihin kuin pidemmille matkoillekin, ja sen älykäs energianhallintajärjestelmä varmistaa, että voit hyödyntää jokaista akussa olevaa kilowattituntia tehokkaasti.

Muistathan, että kaikki tarvittavat tarvikkeet Mercedes-Benz A 250 e -autosi lataamiseen löydät kätevästi Nordic Plugista. Meiltä saat laadukkaat latausasemat, kaapelit ja muut lisävarusteet, jotka varmistavat autosi optimaalisen lataustehon ja turvallisen käytön.

Auton akkukoko [kWh]

15,6

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

O: 24

Pikalaturi-tyyppi

O: CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet