Mazda MX-30 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Mazda MX-30 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Mazda MX-30 (2020) - Elämyksellistä suorituskykyä ja ekologista ajattelua

Astu rohkean designin ja ympäristöystävällisen tekniikan maailmaan Mazda MX-30:n kyydissä, Mazda Motor Corporationin ensimmäisessä täyssähköisessä crossover-mallissa. MX-30 rikkoo perinteisen muotoilun rajoja persoonallisella ulkonäöllään ja Freestyle-oviratkaisullaan, joka luo ennennäkemätöntä avaruuden ja vapauden tunnetta. Täysin sähköinen voimalinja luo täyden yhteyden kuljettajan ja auton välille, tarjoamalla välittömän kiihtyvyyden ilman päästöjä ja minimoiden samalla ajon melutasoa. 35,5kWh akkukapasiteetti on täydellinen tasapaino toimintasäteen ja ympäristövastuun välillä, ja se soveltuu erinomaisesti päivittäiseen kaupunkiajoon sekä lyhyemmille matkoille sen tarjoaman n. 200 kilometrin toimintasäteen kanssa.

Mazda MX-30 varustetaan Type2 latauspistokkeella, joka on Euroopan standardi sähköautojen latauksessa, mahdollistaen nopean ja helpon pääsyn kasvavaan Euroopan laajuiseen latausverkostoon. Tämä ympäristötietoisen ajattelun edelläkävijä on varustettu uusimmalla turva- ja mukavuusteknologialla, kuten e-SKYACTIV täyssähkömoottorilla, joka takaa sulavat ja vastaavat ajotuntumat.

Muista, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet Mazda MX-30:n lataukseen, varmistaen että sähköautoilusi on saumatonta ja huoletonna.

Auton akkukoko [kWh]

35,5

Auton laturin teho [kW]

6,6

Auton laturin kytkentä

1x29A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

50

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet