Mazda CX-60 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Mazda  CX-60 2022 lataaminen
Kuvituskuva

Koe ajamisen vapaus uudella tasolla Mazda CX-60 2022 -mallilla, joka vie suorituskyvyn ja tyylin uusiin ulottuvuuksiin. Tämä vaikuttava hybridi-auto vangitsee katseet urheilullisella muotoilullaan ja luo edistyneen ajokokemuksen modernilla ajotekniikallaan. Käytännöllisesti suunniteltu ja valmistettu kestämään, CX-60 on ihanteellinen kumppani niin kaupungin sykkeessä kuin avoimen tien kutsuessa.

Mazda CX-60 2022 on varustettu huipputason Type 2 latauspistokkeella, joka mahdollistaa joustavan ja nopean latauksen. Auton älykäs 17,8kWh akkukapasiteetti tarjoaa riittävän toimintamatkan hybridiajoneuvoksi, varmistaen, että sinulla on tarpeeksi virtaa päivittäisiin ajoihisi vaivattomasti ja ympäristöä kunnioittaen. Mazda on sitoutunut sujuvuuteen ja mukavuuteen, mikä näkyy niin ajoneuvon tyylikkäässä sisustuksessa kuin teknisissä hienouksissakin.

Muista, että Nordic Plugista löydät laajan valikoiman latausasemia ja lisätarvikkeita Mazda CX-60 2022 -mallisi lataustarpeisiin, että matkasi jatkuvat keskeytyksettä.

Auton akkukoko [kWh]

17,8

Auton laturin teho [kW]

7,2

Auton laturin kytkentä

2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet