Maxus MIFA9 2023 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Maxus MIFA9 2023 lataaminen
Kuvituskuva

Tervetuloa tutustumaan tulevaisuuden matkantekoon uudella Maxus MIFA9 2023 -mallilla, joka on tyylikkään muotoilun ja innovatiivisen teknologian täydellinen fuusio. Tämä täyssähköauton jättiläinen ei ainoastaan ole upea ilmestys suurine tiloineen ja laadukkaan viimeistelyn ansiosta, vaan tarjoaa myös mukavuuden ja suorituskyvyn, joiden avulla jokainen matka tuntuu erityiseltä. Sen moderni ja käyttäjäystävällinen sisätila, yhdistettynä saavutettavaan luksustunteeseen, takaavat, että Maxus MIFA9 on paljon muutakin kuin pelkkä ajoneuvo; se on liikkuvan elämän laadun tae.

Maxus MIFA9 kätkee alleen huippuluokan 90 kWh akkukapasiteetin, varmistaen miellyttävän pitkän toimintasäteen yhdellä latauksella. Innovatiivinen Type 2 latauspistoke mahdollistaa nopean ja vaivattoman lataamisen, mikä tarkoittaa, että olet aina valmis seikkailuihin oli kyseessä sitten lyhyet kaupunkiajot tai pidemmät reissut. Sen hiljainen, mutta tehokas sähkömoottori tarjoaa kiihtyvyyttä, joka ei jätä ketään kylmäksi, ja kaiken tämän ilman hiilidioksidipäästöjen aiheuttamaa huolta.

Älä unohda, että kaikki tarpeelliset varusteet ja lisätarvikkeet turvalliseen ja tehokkaaseen lataamiseen löydät kätevästi Nordic Plugista. Valikoimamme kattaa kaiken tarvittavan, jotta voit nauttia uuden Maxus MIFA9 2023 -autosi tuomasta vapaudesta ja vaivattomuudesta täysin siemauksin.

Auton akkukoko [kWh]

90

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet