Maxus Euniq MPV 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Maxus Euniq MPV 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Maxus Euniq MPV 2021 on sähköisen liikkumisen uusi tulkinta perheille ja yrityksille, jotka arvostavat tilaa, mukavuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Yhdistäen esteettisen muotoilun, käytännölliset tilat ja innovatiivisen teknologian, Euniq on suunniteltu vastaamaan moderneihin liikkumistarpeisiin. Tämä täyssähköauto ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan sen suorituskyky on vaikuttava ja sopii loistavasti niin kaupunkiajoihin kuin pidemmillekin matkoille.

Euniqin Type2-latauspistoke tekee lataamisesta mutkatonta, tarjoten yleisen standardin mukaisuuden ja laajan yhteensopivuuden. 52,5 kWh:n akkukapasiteetti varmistaa, että voit nauttia pitkistä ajomatkoista huolehtimatta jatkuvasta lataustarpeesta. Lisäksi intuitiivinen infotainment-järjestelmä ja täynnä uusinta ajoneuvoteknologiaa oleva ohjaamo lisäävät ajomukavuutta ja turvallisuutta. Sujuva kiihtyvyys ja hiljainen matkanteko ovat vain esimakua siitä, kuinka miellyttävä Euniqissa on ajaa.

Muista, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet Maxus Euniq MPV 2021 -autosi lataukseen, olipa kyseessä kotilatausasema tai korkealaatuiset latauskaapelit. Valitse meidät täyden palvelun latausratkaisujen toimittajaksesi ja nauti saumattomasta sähköautoilusta.

Auton akkukoko [kWh]

52,5

Auton laturin teho [kW]

6,6

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - keskellä

Pikalatausteho [kW]

63

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet