Maxus Euniq 6 Grand SUV 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Maxus  Euniq 6 Grand SUV 2022 lataaminen
Kuvituskuva

Maxus Euniq 6 Grand SUV 2022 on uuden aallon edustaja tilavien, tyylikkäiden ja suorituskykyisten sähköautojen kategoriassa. Tämä täyssähköajoneuvo on suunnattu modernille perheelle, joka arvostaa sekä mukavuutta että ympäristöystävällisyyttä. Sen elegantti muotoilu ja ilme yhdistettynä edistyksellisiin teknologisiin ratkaisuihin tekevät siitä halutun vaihtoehdon niille, jotka etsivät kestävää ja taloudellista ajokokemusta.

Maxus Euniq 6 Grand SUV on varustettu vakuuttavalla 70kWh akkukapasiteetilla, joka takaa moitteettoman toiminnan ja pitkän toimintasäteen yhdellä latauksella. Siinä on Type2-latauspistoke, joka on yleisin Euroopan markkinoilla, ja se mahdollistaa joustavan lataamisen niin kotona kuin julkisissa latauspisteissä. Auto tarjoaa erinomaista mukavuutta ja tilavuutta matkustajilleen. Euniq 6 varmistaa tehokkaan ja sileän ajokokemuksen, jossa ajamisen nautinto yhdistyy huippuluokan energiatehokkuuteen.

Muistutamme, että Nordic Plugilta löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Maxus Euniq 6 Grand SUV 2022 -autosi lataamiseen. Olipa kyse latauskaapeleista, kotilatausasemista tai muista lisävarusteista, tarjoamme laajan valikoiman tuotteita täyttämään kaikki lataustarpeesi.

Auton akkukoko [kWh]

70

Auton laturin teho [kW]

6,6

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - oikea

Pikalatausteho [kW]

63

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet