Maxus Euniq 5 Grand Wagon 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Maxus  Euniq 5 Grand Wagon 2022 lataaminen
Kuvituskuva

Maxus Euniq 5 Grand Wagon 2022 edustaa modernia sähköisen liikkuvuuden aikakautta, tarjoten hienostuneen yhdistelmän tilarikkuutta, mukavuutta ja ekologista tehokkuutta. Älykkäällä muotoilulla ja sujuvilla linjoilla varustettuna tämä auto tarjoaa koko perheelle tilavat puitteet sekä kaupunki- että maantieajoon. Euniq 5:n ajoneuvoteknologia on kehitetty tarjoamaan käyttäjilleen intuitiivista ajokokemusta, joka yhdistyy saumattomasti heidän päivittäiseen elämäänsä.

Maxus Euniq 5 Grand Wagon on varustettu laadukkaalla Type2 latauspistokkeella, mikä varmistaa laajan yhteensopivuuden eurooppalaisten latausstandardien kanssa. Sen vaikuttava 70kWh akkukapasiteetti mahdollistaa pitkän toimintamatkan yhdellä latauksella, mikä tekee pitkistäkin matkoista huolettomia. Tähän sähköiseen tilaihmeeseen kuuluu myös joukko älykkäitä teknologioita, kuten edistynyt infotainment-järjestelmä ja kehittyneet turvaominaisuudet, jotka parantavat ajokokemusta samalla, kun heijastavat moderneja vaatimuksia yhdistettynä ympäristötietoisuuteen.

Muistathan, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet Maxus Euniq 5 Grand Wagon 2022 -autosi lataamiseen – olipa kyseessä sitten nopeampi kotilatausasema tai kätevä matkalaturi liikkuvuuden maksimoimiseksi.

Auton akkukoko [kWh]

70

Auton laturin teho [kW]

6,6

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - keskellä

Pikalatausteho [kW]

63

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet