Maxus eT90 Pick-Up 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Maxus eT90 Pick-Up 2022 lataaminen
Kuvituskuva

Maxus eT90 Pick-Up 2022 - Tämä sähköinen työjuhta yhdistää modernin sähköautoilun edut perinteisen pick-upin vankkaan suorituskykyyn ja monipuolisuuteen. Tyylikkään muotoilun ja vahvan rakenteen ohella Maxus eT90 tarjoaa erinomaisen ajomukavuuden ja hyötykuorman, mikä tekee siitä ihanteellisen kumppanin niin arjen työtehtäviin kuin vapaa-ajankin seikkailuihin.

Akkutaloudeltaan Maxus eT90 vakuuttaa 88,55 kWh:n akkukapasiteetilla, joka tarjoaa kunnioitettavan toimintamatkan yhdellä latauksella ja vähentää tarvetta tiheille lataustauoille. Auton Type 2 latauspistokkeen ansiosta saat nauttia nopeasta ja vaivattomasta latausprosessista, sillä se on yhteensopiva useimpien markkinoilla olevien latausasemien kanssa. Edistyksellinen sähköinen voimalinja takaa lisäksi tasaisen ja miellyttävän kiihtyvyyden sekä alhaiset käyttökustannukset.

Muista, että kaikki tarvittavat tarvikkeet Maxus eT90 Pick-Up -autosi lataamiseen löytyy kätevästi Nordic Plugista – luotettava valinta sähköautojesi lataustarpeisiin.

Auton akkukoko [kWh]

88,55

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

1x32A / 1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

80

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet