Maxus e-Deliver 9 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Maxus e-Deliver 9 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Maxus e-Deliver 9 on vuoden 2021 uuden sukupolven täyssähköinen pakettiauto, joka on suunniteltu vastaamaan vaativimpienkin kaupallisten käyttäjien tarpeita. Sen suuri, mutta samalla tyylikkäästi muotoiltu runko yhdistää aerodynaamisen suunnittelun ja tilavuuden, tarjoten runsaasti kuormatilaa ja korkean hyötypainon.

Tämä monipuolinen työjuhta on varustettu Type 2 -latauspistokkeella ja sen akkukapasiteetti tulee kolmessa vaihtoehdossa – 51,5 kWh, 72 kWh ja 88,5 kWh. Suurempi akkukapasiteetti tarjoaa pidemmän toimintasäteen ja kuljettajille huolettomampia kilometrejä ilman lataustaukoja. Maxus e-Deliver 9:n kehittynyt sähkömoottori tarjoaa voimakkaan mutta hiljaisen voimanlähteen, joka on paitsi ympäristöystävällinen myös edullinen ajaa. Lisäksi modernit ohjaamon mukavuudet ja uusimman sukupolven turvavarusteet tekevät siitä erinomaisen valinnan ammattimaiseen käyttöön.

Nordic Plugilta löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Maxus e-Deliver 9:n lataukseen, olipa kyseessä sitten latausasemat, latauskaapelit tai muut lisävarusteet. Varmista, että yrityksesi pysyy liikkeellä tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti Nordic Plug -latausratkaisujen avulla.

Auton akkukoko [kWh]

51,5 / 72 / 88,5

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - keskellä

Pikalatausteho [kW]

50

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet