Maxus e-Deliver 3 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Maxus e-Deliver 3 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Maxus e-Deliver 3 on innovatiivinen ja tehokas sähköpakettiauto, joka tarjoaa edistyksellistä liikkuvuutta niin kaupunkialueilla kuin pidemmän matkan kuljetuksissa. Vuosimallin 2021 e-Deliver 3 on suunniteltu vastaamaan erityisesti yrityskäyttäjien tarpeisiin, tarjoten älykkään ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon perinteisille polttomoottoriautoille. Sen suorituskykyinen sähköinen voimalinja takaa hiljaisen ja päästöttömän ajokokemuksen, missä yhdistyvät taloudellisuus ja vastuullisuus.

Valittavana kahtena eri akkukapasiteettina, 35 kWh ja suurempi 52,5 kWh, Maxus e-Deliver 3 soveltuu monipuoliseen käyttöön ja tarjoaa erinomaisen ajomatkan yhdellä latauksella. Siinä on Type2 latauspistoke, joka on eurooppalaisten standardien mukainen ja laajasti käytössä latausinfrastruktuurissa. Tämä mahdollistaa vaivattoman ja joustavan lataamisen eri latauspisteissä. Intuitiivinen latausjärjestelmä yhdessä tehokkaan akunhallinnan kanssa takaa optimoidun latauskokemuksen ja auton valmiuden päivittäisiin kuljetustarpeisiin.

Lisäksi Maxus e-Deliver 3 tarjoaa huippuluokan ominaisuuksia, kuten älykkäät ajonvakautus- ja turvaominaisuudet, modernin ohjaamon ergonomian ja viimeisintä teknologiaa olevat kuljettajaa avustavat järjestelmät, jotka takaavat miellyttävän ja turvallisen ajon.

Muistathan, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat latausasemat ja lisävarusteet Maxus e-Deliver 3 -autosi lataamiseen; varmistaaksemme, että pääset liikkeelle tehokkaasti ja huolettomasti.

Auton akkukoko [kWh]

35 / 52,5

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - keskellä

Pikalatausteho [kW]

60

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet