MAN eTGE 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

MAN eTGE 2020 lataaminen
Kuvituskuva

MAN eTGE on vuoden 2020 modernin aikakauden täyssähköinen pakettiauto, joka vastaa ympäristöystävällisen ajoneuvon vaatimuksiin. Tällä dynaamisella ja vastuullisella valinnalla on mahdollista tehdä liiketoimintaa kasvattaen samalla vihreää jalanjälkeä. Ajoneuvoon on sisäänrakennettu kestävä 36kWh akkukapasiteetti, joka tarjoaa luotettavan toimintamatkan ilman pakokaasupäästöjä.

eTGE:ssä on Type2 latauspistoke, joka edustaa Euroopassa laajasti käytettyä standardia sähköautojen lataukseen, tarjoten käyttäjilleen helppoja ja monipuolisia latausmahdollisuuksia. Tämä pakettiauto ei ole pelkästään sähkökäyttöinen, vaan se on myös varustettu alan viimeisimmällä teknologialla, joka parantaa sekä turvallisuutta että ajokokemusta. Huomioitavaa on myös, että MAN eTGE:n akun kapasiteetti on huomattavan suuri verrattuna hybridi autoihin, mikä takaa pidemmät välimatkat ja harvemmat lataustarpeet.

Nordic Plugilta löydät kaikki tarvitsemasi tarvikkeet MAN eTGE:n lataamiseen; kunnon varustelulla varmistat, että tiellä pysyminen on sujuvaa ja tehokasta.

Auton akkukoko [kWh]

36

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

40

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet