Lynk & Co 01 PHEV 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Lynk & Co 01 PHEV 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Lynk & Co 01 PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) vuosimallia 2021 yhdistää nykyaikaisen muotoilun, älykkäät teknologiat ja vastuullisen liikkumisen mukavuutta unohtamatta. Tämä tyylikäs crossover-hybridi edustaa uuden sukupolven ajoneuvoja, ja sen tyylikäs muotokieli sekä edistynyt käyttöliittymä tekevät siitä erityisen houkuttelevan valinnan nykyaikaisille autoilijoille. Tukeva ja dynaaminen ulkonäkö yhdistyy saumattomasti Lynk & Co 01:n innovatiivisiin toimintoihin, tarjoten ajoneuvon, joka on yhtä aikaa sekä näyttävä että älykäs.

Lynk & Co 01 PHEV on varustettu type 2 -latauspisteellä, joka on standardi Euroopassa ja helpottaa lataamista suurimmalla osalla julkisista latauspisteistä. Auton 17,6 kWh litiumioniakku tarjoaa kunnioitettavan sähköisen toimintamatkan, jonka ansiosta voit nauttia hiljaisesta ja päästöttömästä ajosta kaupunkiympäristössä. Täydennyksenä akulle, hybridiyhdistelmä antaa sinulle mahdollisuuden suoriutua pidemmistäkin matkoista, yhdistäen bensiinimoottorin tehot ja sähkömoottorin tehokkuus - saavutat vaivattoman sekä taloudellisen ajokokemuksen.

Lisäksi Lynk & Co 01 tarjoaa käyttäjäystävällisen infotainment-järjestelmän, edistykselliset turvallisuusominaisuudet ja mukautuvan vakionopeudensäätimen, jotka kaikki tekevät siitä erinomaisen kumppanin niin arki- kuin työmatkoillekin.

Muistathan, että Nordic Plugilta löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Lynk & Co 01 PHEV:si lataukseen, olipa kyseessä sitten kotilatausasema tai matkalaturi. Valikoimamme varmistaa, että ajoneuvosi pysyy aina ladattuna ja valmiina seuraavaan seikkailuun.

Auton akkukoko [kWh]

17,6

Auton laturin teho [kW]

3,6

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet