Lotus Electre 2023 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Lotus Electre 2023 lataaminen
Kuvituskuva

Lotus Electre 2023 on erinäköinen ilmaus edistyneestä teknologiasta ja uskomattomasta suorituskyvystä. Tässä huippumodernissa sähköautossa yhdistyy brittiläisen insinööritaidon hienostuneisuus, urheiluauton dynaamiset ajo-ominaisuudet ja tulevaisuuteen suuntautuva design. Lotus on synonyymi ketterälle ajettavuudelle, ja Electre jatkaa tätä perintöä sähköisen voimanlähteen ehdoin.

Uusi Lotus Electre on varustettu vaikuttavalla 107kWh akkukapasiteetilla, mikä mahdollistaa pitkät matkat ilman latauksen huolta. Type2 latauspistoke tuo monipuolisuutta latausvaihtoehtoihin, joiden kautta voit hyödyntää julkisia latauspisteitä tai kotiin asennettavaa latausasemaa. Electren sofistikoitu energiajärjestelmä lataa nopeasti ja tehokkaasti, varmistaa jatkuvasti optimaalisen suorituskyvyn ja parantaa kokonaiskäyttökustannuksia. Innovatiiviset turvallisuusominaisuudet, huipputason mukavuus sekä edistykselliset kuljettajan apujärjestelmät tekevät tästä autosta erinomaisen valinnan nykyaikaiselle kuljettajalle, joka arvostaa suorituskykyä mutta ei halua tinkiä ympäristöystävällisyydestä.

Muistathan, että kaikki Lotus Electren lataamiseen tarvittavat tarvikkeet löydät kätevästi Nordic Plug -verkkokaupastamme. Meiltä saat laadukkaat ja luotettavat ratkaisut niin koti- kuin matkalataukseenkin, jotka täydentävät Electren edistyksellistä latausteknologiaa.

Auton akkukoko [kWh]

107

Auton laturin teho [kW]

22

Auton laturin kytkentä

3x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

350

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet