Lexus UX 300 e 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Lexus UX 300 e 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Koe ajamisen tulevaisuus Lexus UX 300 e 2020 -mallilla, joka hurmaa käyttäjänsä tyylikkäällä muotoilullaan, edistyksellisellä tekniikallaan sekä luotettavuudellaan, jonka vain Lexus voi tarjota. Täyssähköisen ajokokemuksen tukena on korkealaatuinen 54,3kWh akkukapasiteetti, joka tarjoaa kattavan toimintamatkan ja poistaa huolen yleisimmistä sähköautoihin liitetyistä rajoitteista.

Lexus UX 300 e vakuuttaa ajotuntumalla, joka on tyypillistä korkeatasoisille sähköautoille: hiljainen, vääntävä ja välitön voimananto yhdistettynä dynaamiseen suorituskykyyn, mikä tekee kaupunkiajosta ja pitkistä matkoista yhtä sujuvia. Ajoneuvon Type2 latausliittimen ansiosta yhteensopivuus Euroopan laajuisesti sijaitsevien latauspisteiden kanssa on taattu, ja yhdessä suuren akkukapasiteetin kanssa UX 300 e tarjoaa myös erinomaista käytännöllisyyttä ja joustavuutta arkipäivän liikkumiseen. Lisäksi Lexus UX 300 e on luonnollisesti varustettu modernilla turvateknologialla ja laadukkaalla infotainment-järjestelmällä, mikä tekee siitä arvokkaasti varustellun kumppanin kaikkiin elämän tilanteisiin.

Muistathan, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet autosi lataukseen, olipa kysymys sitten latauskaapeleista tai kodin latausratkaisuista, jotka sopivat täydellisesti Lexus UX 300 e -malliisi.

Auton akkukoko [kWh]

54,3

Auton laturin teho [kW]

6,6

Auton laturin kytkentä

1x29A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

50

Pikalaturi-tyyppi

CHAdeMO

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet