Lexus RZ 2023 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Lexus RZ 2023 lataaminen
Kuvituskuva

Lexus RZ 2023 on elektrisen ajamisen tulevaisuuden ilmentymä; luksus, suorituskyky ja ympäristötietoisuus kietoutuvat saumattomasti yhteen tässä vaikuttavassa sähköautossa. Sen tyylikäs muotoilu kätkee alleen edistyneen aerodynaamisuuden, joka liittää yhteen hienostuneen ulkonäön ja korkean energiatehokkuuden. Lexus RZ:n 71,4kWh:n akkukapasiteetti takaa, että voit nauttia pidemmistä matkoista huolehtimatta jatkuvasta lataustarpeesta, tarjoten sopivan yhdistelmän toimintamatkaa ja tehokkuutta.

Lexus RZ 2023 varusteluun sisältyy Type2 latauspistoke, joka on yleisin standardi Euroopassa ja tarjoaa joustavuutta lataamiseen eri paikoissa. Auton laadukas sisätila ja huipputeknologiset ajonhallintajärjestelmät takaavat kuljettajalle ja matkustajille turvallisen ja ylellisen kulkemisen kokemuksen. Innovatiiviset ajoavustimet, intuitiivinen käyttöliittymä ja äänieristetty ohjaamo varmistavat, että jokainen matka on rentouttava ja häiriötön.

Muista, että Nordic Plugilta löydät Lexus RZ 2023 -autollesi kaikki tarvittavat tarvikkeet turvalliseen ja tehokkaaseen lataukseen, oli tarpeesi sitten kotona tai matkan päällä.

Auton akkukoko [kWh]

71,4

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

150

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet